Ghadban de Pascual Arquitectos Ghadban de Pascual Arquitectos
Back

ND house

A fully refurbished terraced house. The transformation of this house allowed the creation of a bigger living area, with an open kitchen separated from the lounge through a glass enclosure admitting the visual continuity as a unique space in all the ground level. Next to the kitchen there is the access, sitting room, living room, and the exterior terrace. Also, in the outside terrace, a barbecue area is designed directly connected to the kitchen and living area. In the upper levels new spacious spaces are generated and the roof of the extension is used to create new terraces. 

The following refurbishment has even modified the existing structure and is made up of grey marble polished at site. The spatial sensation is enriched with the reflections and transparencies.  

Uso de cookies de ghadbandepascual.com

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de uso de este sitio web. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

ACEPTAR