Ghadban de Pascual Arquitectos Ghadban de Pascual Arquitectos
Back

A house from the 1980's that required a total intervention to integrate the aspects of the contemporary way of living, without losing its originality as a Mediterranean house. The first inconvenience that we have encountered was the total disconnection between the house and the plot and pool. 

This has been resolved with an extention of the house en ground level placing an open kitchen that connects directly with the garden and the pool, creating an in between space, as if the exterior forms part of the insite of the house. 

Regarding the interior distribution and the connection between the bedrooms and the living area, a double height has been created with an interior staircase that connects both levels. 


ESTADO FINAL:





 

Uso de cookies de ghadbandepascual.com

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de uso de este sitio web. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

ACEPTAR