Ghadban de Pascual Arquitectos Ghadban de Pascual Arquitectos
Back

Rocky park

The main purpose of this project is to equip an urban park with a flat topography, providing mineral relief to the sports plot. Similar to a mountain, the ground level is wrinkled and raised, thus, changing the topography over the new use. 
The project occupies part of the park's  itinerary sewing all together the external program, creating a new atmosphere in the inside. 
Acting as self supporting shells, the concrete slopes are extended in one field for a skatepark use and basketball in the other field. In this way they cover the down under space destined to cultural use, allowing the light and the air to pass through them.
 

Uso de cookies de ghadbandepascual.com

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de uso de este sitio web. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

ACEPTAR