Ghadban de Pascual Arquitectos Ghadban de Pascual Arquitectos
Back

Coworking

A space for coworking is adapted to the necessities of every professional. It involves a shared working environment with independent activities where people share similar values and who are interested in the synergy that can happen from working with other people. 
The plaza has three different areas with a little garden inside each one of them that makes it an ideal place to disconnect and enjoy the free time or even to meet up with other people. Regarding the big free space inside the building, it is used as a big workshop where all the professionals are able to work at the same time.
The building constitutes an open framework into which modular, pre-fabricated elements can be inserted and removed as required according need.

Uso de cookies de ghadbandepascual.com

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y la experiencia de uso de este sitio web. Al continuar con la navegación entendemos que se acepta nuestra política de cookies.

ACEPTAR